![]() |
![]() |
صفحه نخست |
متن سند همبستگی
|
شورای اجرایی
|
هموندان همبستگی
|
پیوستن به هموندان
|
Facebook
![]() |
پذيرش > گزارش > معلم ایرانی دندان در دهان ندارد، خجالت می کشد حرف بزند. تو را به خدا خجالت نمی (...)
دو شنبه 24 اكتبر 2016
دکتر محمد علی نجفی وزیر اسبق آموزش و پرورش ایران، ضمن اسفناک خواندن وضعیت معلمان در ایران، اظهار داشت که “این قشر از جامعه به مسافر کشی روی آورده اند”.
دکتر محمد علی نجفی سیاستمدار اصلاح طلب، مدرس دانشگاه، وزیر آموزش و پرورش در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ایران و عضو پیشین هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف، در خصوص معضلات اجتماعی و اقتصادی که گریبانگیر قشر فرهنگی جامعه و به طور اخص معلمان شده است،د می گوید: «من سالهای پیش به بحران در آموزش و پرورش پی بردم و بارها به رئیس جمهور وقت گوشزد کردم که وزارت در بحران شدیدی به سر می برد، اما کسی به این مسئله رسیدگی نکرد».
بنابر گزارش سحام، وی در این خصوص ادامه داد: «سال ۷۶ ما وزارت را به دکتر مظفر سپردیم اما وزارت همیشه درگیر مشکلات بوده است. در صورتی که وزارت آموزش و پرورش مهم ترین وزارت یک دولت به حساب می آید. در زمان ما هم مشکلات زیادی وجود داشت ولی این مشکلات در سالهای گذشته دو چندان شده اند».
وی همچنین با بیان این نکته که “مهم ترین دغدغه معلمین عزیز ما دغدغه مالی است”، افزود: «با خودمان رو راست باشیم، الان با ۳ میلیون تومان هم نمی شود خانواده ای را اداره کرد یا بچه ای را به دانشگاه فرستاد. نمی شود جهیزیه گرفت. حال آنکه حقوق این قشرِ عزیز از دو میلیون تومان هم کمتر است. و این در حالیست که حتا به زبان آوردن این رقم هم خجالت آور است».
این استاد دانشگاه در ادامه با تاکید بر اینکه “به ما خبر دادند که معلمین به مسافرکشی روی آورده اند”، ضمن اسفناک خواندن وضعیت این قشر از جامعه، گفت: «معلم ایرانی دندان در دهان ندارد، خجالت می کشد حرف بزند. تو را به خدا خجالت نمی کشیم؟ این اتفاق ننگی برای این کشور است، تا جایی که ۹۰ درصد معلمین با سابقه ما گفته اند پشیمانند که پا به وزارت گذاشتند».
دکتر نجفی با اشاره به این نکته که “اگر بودجه نداشته باشیم وضعیت درست شدنی نیست”، ضمن انتقاد از مجلس ایران و عدم توجه مسئولین به وضعیت فرهنگیان، اظهار داشت: «من از نمایندگان عزیز مجلس انتقادی دارم، ما گفتیم بگذارید بیاییم تلاش کنیم. اما آنها گفتند از جلوی ستاد میرحسین موسوی رد شده ای. ولی مگر کار کردن در ستاد میرحسین موسوی خلاف قانون بود؟ من بعد از وقایع ۸۸ در کنار رهبر بودم. و حتی بارها با مخالفان ریاست جمهوری آن سال مذاکره کردم، اما متاسفانه علم و تخصص جای خود را به تعصب های بی اساس و افراطی گری داده است».
وی در خاتمه صحبت های خود تاکید کرد: «اگر کابینه دولت دو فاکتورِ “بودجه و مدیران متخصص” را در اختیار من قرار دهد، می توانم در خدمت باشم. در غیر این صورت گفتن کلمه خدمت، شعار دادن و شکم گرسنه را صابون زدن است».
شایان ذکر است که این سیاستمدار اصلاح طلب با شروع کار دولت یازدهم، گزینه روحانی برای وزارت آموزش و پرورش بود که با یک رای نتوانست به این منصب برسد.