![]() |
![]() |
صفحه نخست |
متن سند همبستگی
|
شورای اجرایی
|
هموندان همبستگی
|
پیوستن به هموندان
|
Facebook
![]() |
پذيرش > گزارش > گزارشی درباره کارخانه کاشی اصفهان وکارگران آن
سه شنبه 17 اكتبر 2017
اخباروگزارشات کارگری-۲۱مهر:کارخانه کاشی اصفهان(صنایع کاشی اصفهان)واقع در کیلومتر ۱۰ جاده اصفهان – نجف آباد پس از ۴۰سال فعالیت در سال گذشته تعطیل وکارگرانش با ماه ها حقوق معوقه بیکارشدند.
ازچهاردهم فروردین ماه سال جاری قفل تعطیلی کارخانه شکسته شدو با همکاری کارگران سه خط از چهار خط تولید این کارخانه را ، راهاندازی کردند.
کارگران این واحد تولیدی باحدود ٣۶۵کارگربا فروش محصولاتِ انبارها، مواد اولیه خریدند و خطوط تولید را فعال کردند.
از ابتدای سال جاری تابه امروز دستمزد کارگران پرداخته شد. ۱۱ماه حقوق معوقه کارگران از سال گذشته بدلیل خلف وعده سهامداران مبنی بر پرداخت۲۵۰ میلیون تومان ،کماکان پرداخت نشده است.
کارخانه به نهادها و افراد مختلفی بدهکار بود که طی این مدت این بدهیها پرداخت شد.
دوشنبه هفته آینده قرار است مجمع عمومی کارخانه کاشی اصفهان برگزار شودومدیرعامل انتخاب شود.
قابل یادآوری است که این چهارمین بار است که در چند ماه گذشته مجمع عمومی برگزار می شود ،نشستهای قبلی نتیجهای نداشته و همچنان این واحد تولیدی، بدونِ مدیرعامل مانده است وسنگ اندازی ها وچوب لای چرخ گذاشتن برای ایجاد اختلال در روند تولید دراین کارخانه ادامه دارد.
کارگران این کارخانه میگویند: مشکلاتمان از سال ٨۷ پس از واگذاری به بخش شروع شد،قبل از آن همه چیز خوب پیش میرفت اما بعد خصوصیسازی، ورق کاملا برگشت.
بعد ازخصوصیسازی ، یواش یواش از حقوق و مزایای کارگران زدند؛ کم کم پای پیمانکاران خرد و درشت به بخشها باز شد و سهام و املاک کارخانه را به بهانه بدهی فروختند.
این کارگران از نامهنگاریها و رایزنیهای متعدد خبر میدهند و میگویند: به همه مقامات و مسئولان نامه نوشتهایم؛ به نمایندگان مجلس، به مسئولان محلی و کشوری اما هیچ گشایشی حاصل نشد. انگار صدای ما را نمیشنوند؛ انگار کسی گوشش به این حرفها بدهکار نیست.
کارگران می گویند سهامداران، مسئولان محلی و مقامات نمیخواهند فکری به حال کارخانه کاشی اصفهان و کارگرانش بکنند. سرنوشت چندصد کارگرِو خانواده هایشان بی اهمیتترین چیز برای مسئولان طراز اول استان ومقامات کشوری و سهامداران شرکت صنایع کاشی اصفهان است.
به گفته آنها به نظر میرسد دستهایی پشت پرده دوست دارند کارخانه کاشی اصفهان بخوابد. او میگوید: سرنوشت چندصد کارگرِ کاشی اصفهان بی اهمیتترین چیز برای مسئولان است و برای سهامداران کارخانه و این جای بسی تاسف دارد.